úterý 14. června 2011

Extrémně kluzký lubrikační gel pro extrémní zážitky

Podívejme se na jeden z nejkvalitnějších lubrikačních gelů - eXXtreme glide.



V balení se nabízí 100ml (v porovnání s konkurencí se jedná o větší balení) za 399,00 Kč (průměrné gely cca 200 - 250 Kč).

V čem je unikátní

Kluzkost

Silikonový mimořádně kluzký gel. Silikonové gely jsou postaveny na bázi oleje a v kluzkosti řádově překonává ostatní, především vodní, gely.

Nezasychá

Nezasychá ani po velmi dlouhé době, zatímco u jiný je nutné po 10 minutách přidat nový gel.

Ochrana

Po kůži (sliznici) vytvoří tenkou ochranou vrstvičku. Kůže není tak namáhána a je chráněna před odřeninami.


Použití eXXtreme

Během sexu - ideální jak pro klasický sex, tak i mimořádně vhodný pro anální sex - především pro svoji kluzkost.

S erotickými pomůckami - s vibrátorem, análním kolíkem, dildem a i různými typy umělých vagín.

Podívejte se na něj na Lubrikační gely (lubrigely.cz) - v nabídce desítky gelů.

čtvrtek 26. května 2011

PJUR Woman - lubrikační gel pro ženy


Naprostá většina lubrikační gelů se snaží být ideálním společníkem pro oba dva partnery. Ne ovšem tento. PJUR Woman je značkový lubrikační gel, který bere maximální ohledy na citlivou sliznici a pokožku dámského těla a přináší i další pozitivní vlastnosti.

Čím si vás PJUR Woman získá

Kluzkost

Jedná se o mimořádně kluzký gel. Nezasychá ani po velmi dlouhé době - uchovává si původní kluzkost. Nedrhne ani netvoří žmolky.

Ohleduplnost

Gel je mimořádně citlivý a šetrný vůči mnohdy citlivé dámské pokožce a sliznici. Nevyvolává žádné alergické reakce ani u citlivějších žen. Je bez příchuti a vůně - jedná se čistě jen o zvýšení kluzkosti.

Je mimořádně šetrný i k pomůckám - můžete jej používat na veškeré erotické pomůcky a nepoškozuje latexové kondomy.

Složení

Neobsahuje tuky, oleje ani jiné biologické složky. Hypoalergenní. Neucpává póry.

Hodnocení

Mimořádně kvalitní lubrikační gel, který si zamiluje každá žena. Značkový. Ovšem za vyšší cenu - 399,00 Kč za 100ml balení. Pokud to není pro vás překážka, tak jednoznačně doporučujeme.


Podívejte se na PJUR Woman a případně i na další Lubrikační gely.

pondělí 23. května 2011

Lubrikační gely - malé balení na cesty za 49,00 Kč


Standardní balení lubrikačního gelu má 100 - 130 ml. Podívejme se ale i na menší balení s objemem 27 ml a na jejich výhody.

Na cesty i k otestování

Malé balení lubrikačního gelu má dvě výhody. Můžete si ho s sebou vzít kamkoliv a v kabelce se naprosto ztratí. Tyto lubrikační gely mají i různé vlastnosti - ať již dráždivý pro zvýšení citlivosti nebo vodní gely s příchutí - můžete si tak koupit malé balení a vyzkoušet jej. Větší pak koupit na jistotu - stejné lubrikační gely se prodávají i v 130 ml baleních.

Jaké gely se nabízejí

Nabídka je široká a obsahuje všechny běžné druhy lubrikačních gelů. Podívejme se na ně:

  • Lona Silona - silikonový gel, výborně klouže a nezasychá, za 69,00 Kč
  • Lona Jahoda - vodní gel, perfektní pro orální sex, za 49,00 Kč
  • Lona Malina - vodní gel, perfektní pro orální sex, za 49,00 Kč
  • Lona Dráždivý - vodní gel, zvyšuje citlivost, za 49,00 Kč
  • Lona Natural - vodní gel, bez ochucení, za 49,00 Kč
  • Lona Anální - vodní gel, upravený pro anální sex, za 49,00 Kč
Koupit gel za 49,00 Kč a platit poštovné se samozřejmě nevyplatí. Pokud vám ovšem dochází zásoby, můžete si kromě svých oblíbených přihodit k objednávce i některé z menších baleních a vyzkoušet jej. Příště třeba budete objednávat už rovnou veliké balení.

Všechny zmíněné lubrikační gely najdete na Lubrikační gel (LubriGely.cz) - obsahuje nabídku jak malých, tak i velikých balení.

čtvrtek 19. května 2011

Lubrikační gel pro anální sex

Požadavky na anální lubrikační gel jsou dva - musí skvěle klouzat aby usnadnil sex a nesmí rychle zaschnout. Tyto dva předpoklady nejlépe splňují následující tři vybrané lubrikanty.

PJUR Analyse - anální


Jeden z nejlepších lubrikačních gelů pro anální sex - odpovídá tomu i jeho cena. Spadá do kategorie silikonových gelů - skvěle klouže a nezaschne. Jednoznačný král mezi análními lubrikačními gely.

Balení: 100 ml
Cena: 499,00 Kč
Odkaz: PJUR Analyse - anální

Lona - Anální


Lubrikační gel od Českého výrobce Lona. Spadá do kategorie vodních gelů - rychleji zasychá. Na druhou stranu lze velmi snadno smýt a nemá problém ani s citlivým povrchem erotických pomůcek. Dobrá volba především díky ceně.

Balení: 130 ml

Cena: 109,00 Kč
Odkaz: Lona - Anální

Lona - Dezinfekční


Třetí gel, který lze doporučit pro anální sex, je taktéž od výrobce Lona. Cena i objem zůstávají. tento ovšem nabízí bonus - jedná se o desinfekční gel. Snižuje riziko přenosu pohlavních chorob a HIV - jasně se odlišuje od ostatních v nabídce.

Balení:  130 ml

Cena: 109,00 Kč
Odkaz: Lona - Dezinfekční

Nejlepší lubrikační gel na trhu - SuperGlide


Lubrikační gel SuperGlide je sázka na jistotu. Jedná se o univerzální gel, který lze použít při každé příležitosti. Velmi dobré vlastnosti i široké spektrum použití.

Vlastnosti SuperGlide

I když se jedná o vodní gel, zasychá jen velmi pomalu. Skvěle klouže a po použití lze lehce smýt jak s těla, tak případně i z oblečení (povlečení).

Použití SuperGlide

Lubrikační gel SuperGlide lze použít skutečně pro vše. Jako vodní gel ho můžete aplikovat na jakýkoliv povrch erotických pomůcek, velmi dobrý pro klasický a i anální sex. Je bez příchuti - pokud milujete orální sex, je vhodné si k němu přikoupit jeden navíc právě pro orální sex.

Balení SuperGlide

Při koupit si můžete vybrat ze dvou balení. Menší má 30 ml a stojí 199,00 Kč. Větší obsahuje 100,00 ml za 299,00 Kč. Díky všestrannému využití se vyplatí rovnou větší balení.

Podívejte se na SuperGlide - nejlepší lubrikační gel. Případně se podívejte i po nějakém gelu s příchutí pro orální sex na Lubrikační gely.

Lubrikační gel pro orální sex

Na lubrikační gel pro orální sex jsou jiné nároky, než na klasické gely. Především by měl skvěle chutnat. Silikonové gely se vyrábějí pouze bez příchuti, podívejme se tedy na nejlepší vodní gely s příchutí.

SuperGlide - Třešeň


Vodní gel s příchutí třešně. Skvěle klouže a velmi dobře chutná - klidně ho můžete i polknout.
Cena: 269,00 Kč
Odkaz: SuperGlide - Třešeň




SuperGlide - Jahoda


Vodní gel s příchutí jahody. Zasychá velmi pomaličku a vydrží po dlouhou dobu. Velmi oblíbená příchuť.
Cena: 269,00 Kč
Odkaz: SuperGlide - Jahoda




Shiatsu - Čokoláda & Máta

Vodní lubrikační gel s motivy daleké Číny a báječnou kombinací chuti čokolády a máty. V ústech zanechává velmi příjemnou chuť - určen právě pro orální sex.
Cena: 349,00 Kč
Odkaz:  Shiatsu - Čokoláda & Máta





Shiatsu - Skořice

Lubrikační gel ze stejné řady jako předchozí, tentokrát ovšem s příchutí indické skořice. Velmi jemný a extrémně kluzký. Skvělý pro orální sex - dobře chutná.
Cena: 349,00 Kč
Odkaz: Shiatsu - Skořice

Vodní lubrikační gel


Vodní lubrikační gely jsou druhou skupinou gelů usnadňující sex. Tvoří tak přímou konkurenci silikonovým gelům. Z hlediska prodeje vodní gely jasně vyhrávají - jsou nejoblíbenější. Přináší odlišné vlastnosti i vhodnost pro použití.

Vlastnosti vodních gelů

Vodní lubrikační gel je velmi podobný vodě - co se týče vlastností. Rychleji zasychá - svoji původní kluzkost si udrží přibližně 10 minut. Jako vodní lze ovšem velmi snadno ředit a obnovit kluzkost - stačí troška vody nebo tělní tekutin (poševní sekret).

Velmi snadno se smývá obyčejnou vodou jak z oblečení (povlečení) i těla.

Použití vodních gelů

Vodní lubrikační gel lze použít na cokoliv. Orální sex, anální sex, klasický sex i s erotickými pomůckami.

U orálního sexu má jednu obrovskou výhodu - na rozdíl od silikonových gelů se vyrábí s příchutěmi, které dokáží příjemně ozvláštnit tyto chvilky. Silikonové gely mohou poškodit povrch některých erotických pomůcek - to u vodního nehrozí. Silikonovému gelu se jedna věc ovšem musí nechat - v análním sexu nemá konkurenci.

Podívejte se na konkrétní produkty na Lubrikační gel - můžete si rovnou objednat a vyzkoušet některý s příchutí pro orální sex.